Пятница, 17.05.2024, 17:20
Приветствую Вас Гость | RSS

Арсенал в Очакове.

Главная » 2011 » Ноябрь » 21 » Турнир по футболу
17:51
Турнир по футболу

Турнір на кубок начальника Військово-Морського гарнізону

 

19 листопада в Очакові, що на Миколаївщині, стартував турнір з міні футболу на кубок начальника Військово-Морського гарнізону. Спортивний захід присвячено 20-ї річниці Дня Збройних Сил України.

Вже третій рік поспіль військові моряки стають організаторами свята спорту в місті, нагороджуючи учасників і переможців в свій головний професійний святковий день – 6 грудня. За звання переможця перехідного спортивного кубку, присвяченого ювілейній річниці ЗС України, вийшли позмагатися команди: «Арсенал» - збірна військово-морського Арсеналу, чемпіон 2010 року, «БТК» - збірна Очаківського військового гарнізону, «Дивізіон» - команда Морського центру спеціальних операцій, «Інтернат» - молодіжна команда випускників школи-інтернату міста, «Регіони» - команда ветеранів міста, бронзові призери 2010 року, «Очаківець» - команда працівників міського стадіону «Артанія», «ДЮСШ» - команда вчителів спортивної школи міста і збірна команда приватних підприємців Очакова «Форвард-групп», чемпіони 2009 року, срібні призери 2010року. Всі вісім команд, учасників турніру вже зарекомендували себе в попередніх подібних баталіях, мають і високий рівень спортивної підготовки, і майстерність, і волю до перемоги. Тому, як вважають засновники спортивного чемпіонату боротьба буде запеклою, але чесною. Для цього створені всі необхідні умови: розроблений детальний регламент проведення турніру з уточненням основних правил міні футболу, призначено незалежне суддівство, тощо.


 
 

Відкриття змагання відбулися в традиційній урочистій обстановці, з виносом Військово-Морського прапору, під виконання гімну України і урочисті промови військових командирів і учасників турніру.

Спортивний захід став не тільки святом для всій громади міста, а й пропагандистським засобом популяризації спорту і здорового способу життя. А для представників військових команд здобуття перемоги, як зазначив у своєму виступі начальник гарнізону капітан 1 рангу Віталій Харченко, чудова нагода достойно завершити 2011рік, присвячений року фізичної культури і спорту, і відмітити 20-ту річницю ЗС України новими спортивними досягненнями
 
 Перший день спортивного протистояння приніс для всіх трьох військових команд перемогу. Команда «Арсенал» впевнено перемогла наймолодшу команду турніру «Інтернат» з рахунком 10:4. Збірна команда «БТК» вщент розгромила безперечного лідера чемпіонату, команду підприємців «Форвард-групп» з рахунком 7:1. А морські розвідники, команда «Дивізіон» в надважкій боротьбі отримали хоча і мінімальну, але перемогу з рахунком 1:0 над командою працівників міського стадіону «Очаківець».
  За перебігом подальшого трьох недільного спортивного протистояння наше видання буде спостерігати і знайомити наших читачів.
Просмотров: 536 | Добавил: аса | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Меню сайта
Наш опрос
Как Вам служиться в арсенале?
Всего ответов: 12
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Календарь
«  Ноябрь 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архив записей
Друзья сайта
  • Отдых в Очакове
  • Арсенал в Очакове.
  • Отдых недорого на Черном море
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Copyright MyCorp © 2024
    Бесплатный хостинг uCoz